Coaches

Op basis van de inhoud van jouw loopbaanvraagstuk wordt je aan een van onze coaches gekoppeld. Maak hieronder alvast kennis met Marit, Kim,  Rineke & Maybelline.

 
Marit Koolhaas

“Ik ben Marit en help je op weg om een weloverwogen en juiste te keuze te maken voor je toekomstproces.”

Marit is loopbaancoach bij ontdekjewaarde.nl en gaat graag samen op zoek naar de juiste keuze voor jouw toekomst. In de aanpak van Marit staan ontdekken, inspireren en compassie centraal. Ze is positief en zal je vooral aanmoedigen keuzes te maken. Ze zal je inspireren om het beste uit jezelf te halen en er met drive voor te gaan. Met haar ruime ervaring als loopbaan- en P&O adviseur en haar passie voor mensen weet ze doelgericht en met aandacht voor de mens, resultaten te behalen.


Kim Heerink

“Ik ben Kim en ik geloof dat weten wat je kunt, begint met onderzoeken wie je bent.” 

Kim is loopbaancoach bij ontdekjewaarde.nl en begeleidt je graag bij de zoektocht naar jouw talenten en de rol die daar het beste bij past. In haar aanpak staan kansen creëren, een toekomstgerichte blik en eigen kracht & verantwoordelijkheid centraal. Ze is inlevend, positief kritisch en maakt graag samen met jou de vertaalslag naar de praktijk. Haar ervaring als marketeer is van extra toegevoegde waarde om talent beter zichtbaar te maken.


Rineke de Wit

“Ik ben Rineke en help je graag bij het vinden van je unieke waarde.

Rineke is loopbaancoach bij ontdekjewaarde.nl en helpt jou graag om jou en jouw talent meer zichtbaar te maken. In de aanpak van Rineke staan openheid, vertrouwen, durf en creativiteit centraal. Ze is betrokken en kent de waarde van representativiteit. Met haar ruime ervaring in het werken met mensen – op team en individueel niveau – weet ze snel verbinding te leggen en jou te inspireren om het beste uit jouw unieke zelf naar boven te halen.


 
Maybelline Molensky

Ik ben Maybelline en ik help je graag ont-dekken wat jouw kwaliteiten en talenten zijn.”

Maybelline is loopbaancoach bij ontdekjewaarde.nl en helpt je graag bij het ontdekken van jouw talenten en kwaliteiten. In haar aanpak staan diepgang, (h)erkenning en kijken naar mogelijkheden centraal. Maybelline is inlevend en werkt graag met jou samen om te achterhalen wat jij van waarde vindt. Met haar geduld en doorzettingsvermogen staat ze voor je klaar om samen op ontdekkingstocht te gaan.